Tom Sap

IKKENaam: Tom Sap

Woonplaats: Hoogstade

Leeftijd: 39 jaar

Beroep: federaal ambtenaar

E-mail: tom.sap@telenet.be

Website: www.openzone.be/tomsap

Website: http://alveringemloreninge.openvld.be

Ik ben op 15/11/1978 geboren en mijn ouders Marnix Sap en Lut Vanthournout gaven mij de korte voornaam ‘Tom’. Iets meer dan 30 jaar geleden werd de Hoogstadestraat 63 mijn thuis. Sinds oktober 2011 woon ik samen met m’n dochter Alana in het nummer 65, mijn langdurig renovatieproject net naast de garage Sap. Vanaf december 2016 kregen we het gezelschap van vriendin Aracelis Castillo en haar zoon Noah. En in februari 2017 maakte Ariadne ons nieuw samengesteld gezin compleet.

Na mijn studies heb ik 4 jaar als syndic- en verzekeringsmedewerker in Koksijde gewerkt en sinds december 2005 ben ik een federaal ambtenaar op de pensioendienst van de zelfstandigen. De administratieve molen en heel wat wetgeving hebben voor mij geen geheimen meer en elke dag pendel ik met de trein naar de kantoren in Sint-Andries.

Als jonge vader van twee levendige dochters (en plusvader van een actieve jongen), als eigenaar van een gerenoveerde woning (waar nog heel wat afgewerkt moet worden), als voorzitter van de Brugse Vriendenkring van het RSVZ, als voorzitter van de lokale Open Vld en penningmeester van Open Vld Westhoek, en als fractieleider voor GEMEENTEBELANGEN in de gemeente- en politieraad (plus ‘t voorzitterschap van de bijzondere gemeenteraadscommissie en een zitje in de beheerraad van de bibliotheek) blijft nog maar weinig tijd over voor andere hobby’s. Maar voor interessant beursnieuws, een avond onder vrienden, een bezoekje aan de pleziermakers van Moeder Pupegaele, een lekkere sigaar of een goed boek over politiek/geschiedenis/Egypte maak ik graag toch nog wat tijd vrij.

In plaats van langs de zijlijn te staan verkondigen hoe het eventueel beter moet en nog beter kan, wil ik actief aan het gemeentebeleid meewerken. Mijn aandacht gaat daarbij vooral uit naar de jonge gezinnen (waar ik zelf deel van uitmaak), het grote actieve Alveringemse verenigingsleven (verwacht mij en mijn collega’s dus maar op al jullie activiteiten!), de werking van onze administratie (vanuit de eigen beroepservaring) en de middenstand (ik ben nu eenmaal de zoon van een zelfstandige). De kiezer en de groep GEMEENTEBELANGEN heeft beslist dat ik mijn steentje lokaal kan bijdragen in de gemeenteraad en de politieraad. Men kan dus in Alveringem zeker op mij rekenen!

met gembel De fractie “GEMEENTEBELANGEN” in de gemeenteraad.

DSCN1162

Met premier Charles Michel bij de 1 mei-viering van de MR.

SONY DSC

Met federaal minister Maggie De Block in Veurne.

alexanderEen zoveelste ontmoeting met federaal minister Alexander De Croo.

met tommelein kleinOp de foto met Vlaams vice-minister-president Bart Tommelein.met turtelboomEen babbeltje met  voormalig Vlaams Minister Annemie Turtelboom.

SAM_0924Samen een biertje drinken met Vlaams Minister Sven Gatz

vanhengelEven op de foto met Brussels minister Guy Vanhengel en Oostends gemeenteraadsvoorzitter Hina Bhatti.

Even poseren met federaal staatssecretaris Philippe De Backer en Miss België.