Martine Desmedt-Huyghe

martine HNaam: Martine Desmedt-Huyghe

Woonplaats: Beveren aan de IJzer

Leeftijd: 58 jaar

Beroep: landbouwster

Email: desmedtthuyghemartine@hotmail.com

Ik word 58 jaar, ben gehuwd met Dirk Desmedt en ben de moeder van Kristof en Charlotte. Ik ben meewerkende echtgenote in ons gemengd landbouwersbedrijf waar we ook ambachtelijke hoeveproducten verwerken. Op mijn boterronde kom ik wekelijks met veel mensen in contact. Ik was eerst OCMW-raadslid en sedert 2006 ben ik gemeenteraadslid.
“Martine staat met een luisterend oor tussen de mensen en neemt steevast hun vragen en problemen mee en wil die dan ook aankaarten en oplossen. Martine heeft de gave om te luisteren en aan te voelen waar het om gaat. Verschillende verenigingen, waaronder het VABS kunnen steeds op haar rekenen.”