Marc Delancker

marc DNaam: Marc Delancker

Woonplaats: Izenberge

Leeftijd: 57 jaar

Beroep: stationsverantwoordelijk Autokeuring

Email: marc.delancker@telenet.be

Sandra is mijn vriendin en beroepshalve ben ik Stationsverantwoordelijke in de Autokeuring. In 2000 nam ik voor de eerste keer deel aan de verkiezingen en heb er ondertussen 2 legislaturen op zitten: eenmaal in de gemeenteraad en eenmaal als lid van de OCMW-raad. Mij boeit het vooral dat ik op deze manier de gemeente en het OCMW kan mee besturen. Door de vele vergaderingen en contacten krijg je een brede basis waaruit je ideeën kan putten. Ik kom graag onder de mensen.

Daarom vind ik het verenigingsleven heel belangrijk. Ik sta graag ten dienste van anderen. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met alles wat draait rond auto’s en motoren. De organisatie van de pikdorsercross en het restaureren van oldtimers zijn 2 van mijn passies.

“Niet iedereen kan vooraan staan, niet iedereen kan burgemeester, schepen, of OCMW-voorzitter zijn. Voor Marc is dat evident. Marc werkt graag mee vanuit de tweede lijn. Hij beseft dat we alleen samen sterk zijn en zo tot een daadkrachtig bestuur kunnen komen. Marc is een harde werker, maar pluimen zijn niet aan hem besteed.”