Gerda Heughebaert-Gheeraert

gerda GNaam: Gerda Heughebaert-Gheeraert

Woonplaats: Beveren aan de IJzer

Leeftijd: 53 jaar

Beroep: landbouwster & uitbaatster vakantiewoning

Email: info@grenshof.be

Website : www.grenshof.be

Ik ben gehuwd met Rony Heughebaert, woonachtig in de Grensstraat. Ik zit ook midden de jeugd met onze vier zonen: Bjorn, Diëgo, Dieter en Nico en mijn kleinzoon Yaro. Ik voel me als landbouwersvrouw en in het loonbedrijf erg betrokken bij de zorgen en noden in de landbouwsector. Als uitbater van een vakantiewoning ijver ik voor een degelijke uitbouw van het plattelandstoerisme.

“Gerda Gheeraert is goed in de omgang met mensen en staat altijd klaar om te helpen waar dat nodig is. Gerda is geïnteresseerd in alles wat in en rond Alveringem leeft en je ziet haar dan ook op veel festiviteiten. Het is een echte duizendpoot, met haar gezin, de boerderij, hun vakantiehoeve ‘het Grenshof ‘ en natuurlijk ook in de groep van de burgemeester, GEMEENTEBELANGEN.”