Gerda Butaye-Butaye

gerda BNaam: Gerda Butaye-Butaye

Woonplaats: Stavele

Leeftijd: 58 jaar

Beroep: landbouwster

Email: butayegerda@gmail.com

Ik ben landbouwster en gehuwd met Luc Butaye, moeder van Liesbeth, Annelies en Dries, oma van Larissa, Mauro,  Wout, Vic en Louise.  Vanuit mijn opleiding als verpleegkundige help ik graag waar het nodig is. En als landbouwersvrouw volg ik wat er in de sector beweegt en wanneer daar problemen zijn, help ik die graag oplossen. Ik ben gemeenteraadslid sinds 2000 en met dat mandaat wil ik me ook in de toekomst blijven inzetten. Ik zit ook in het bestuur van de intercommunale IVVO.

“Gerda Butaye is graag onder de mensen. Haar inzet in tal van verenigingen kreeg zes jaar geleden een logische uitbreiding naar de gemeentepolitiek. Ze zit in het bestuur van de gezinsbond Stavele, is voorzitster van het VrouwenABS voor Groot-Alveringem. En regelmatig trekt ze naar Brugge voor de ruilverkaveling. Er is ook in Stavele geen enkele activiteit zonder Gerda  erbij, als bezoeker of met een helpende hand. “