Biketour 2014 t.v.v. “dokters van de wereld” – steun Klaas Dewulf

Als inwoner van Alveringem, meer bepaald Gijverinkhove, heb ik besloten om dit jaar iets heel bijzonders te doen : ik ga op 18 september meedoen aan de Biketour van “Dokters van de Wereld”, een fietstocht van 500 km voor het goede doel.
Dit is voor mij niet alleen een sportieve uitdaging maar het houdt ook een persoonlijk engagement in. Mijn doel is immers om zoveel mogelijk sponsors achter mij te scharen en op die manier fondsen te werven voor de gezondheid van moeders en kinderen overal ter wereld !

Ik heb ook jullie hulp nodig want het is alleen met de medewerking van ieder van jullie dat ik mijn doel kan bereiken. Doe dus een gift om mij te sponsoren én om “Dokters van de Wereld” te steunen in haar strijd voor het recht op gezondheidszorg.

Een gift doen kan via mijn persoonlijke actiepagina http://www.doktersvandewereld.be/events/biketour-2014-brussel-amsterdam-brussel/klaas_dewulf of via overschrijving op het rekeningnummer BE26 0000 0000 2929

met vermelding “gift Biketour + “Klaas Dewulf”

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Klaas

klaas